maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tallinna, here we come!

Perjantaina 31.5 suuntasimme kohti Tallinnaa, jossa osallistuimme 1.6.2013 Estonian Winner 2013 Int. Dog Show'n. Hertan ensimmäinen laivamatka sujui hyvin, rauhallisesti omassa häkissä nukkuen. Tallinnassa saimme nauttia suunnattomasta vieraanvaraisuudesta, suuret kiitokset siitä Kristinalle ja hänen ihastuttavalle perheelleen!

Itse näyttelypäivä oli todella kuuma, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, eikä stadionin kuopassa käynyt tuulen virekään. Kilpailimme junioriluokassa, tuomarina oli jo pentuajan mätsäreistä tuttu Marja Salminen. Vaikka sää oli kuuma, jaksoin kuitenkin hienosti esiintyä kehässä ja poseerata pöydällä kehäharjoittelijoiden valokuvattavana.Tein kannustusjoukkoni erityisen onnellisiksi, sillä sijoitukseni Tallinnassa oli: JUN ERI, JUK 1, JUN SERT, ESTJW-13."Hyvä kooltaan, hyvä pää ja korvat. Ikäisekseen hyvärunkoinen narttu. Hyvä luusto, hyvät etu- ja takakulmaukset. Hyvä karvan laatu."

Rotunsa parhaan tittelin sai Oona (Gleann Una Noonan) ja vastakkaisen sukupuolen paras oli Holtti (Gleann Uaid Macdonald), ONNITTELUT VOITTAJILLE!!!

Voitokkaan glennikehän jälkeen juhlat olivat sen mukaiset ja Tiinoilla oli ilo ylimmillään, eikä suotta:

Tiina Varrela ja Tiina Assinen
Shampanjaa ja ruusukkeitaMinä ja Tiina V.


Pienen hengähdystauon, puutarhassa vilvoittelun ja maittavan lounaan jälkeen tein ensiesiintymisen lapsi ja koira-luokassa. Handlerina toimi ihastuttava 6-vuotias Johanna, olimme molemmat ensikertalaisia ja kilpailun nuorin pari.Sijoituimme kilpailussa kolmanneksi. 

Pitkä ja raskas päivä jatkui vielä Best Junior-kehään, jossa jaksoin vielä poseerata, mutta kuumuudesta väsyneenä jo hieman löntystelin:

Viikonloppu Tallinnassa oli raskas mutta mukava ja olisimme viihtyneet siellä pidempäänkin. Ehkä vielä palaamme! Kotiin paluu tuntui kuitenkin mahtavalta, vietinkin kaksi seuraavaa päivää loikoillen ja laiskotellen, olin sen mielestäni ansainnut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti