sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Matkailu avartaa: Helsinki, Lahti, Tampere ja Mynämäki

Junnuluokkaan loikkasin, 9 kk:n iän juuri saavutettuani, Helsingissä LKC:n ryhmänäyttelyssä 27.4.2013., jossa tuomarina oli Karl-Erik Johansson Ruotsista. Sijoituksenani JUN EH, JUK 1. Ei auennut kuplajuomapullo tällä kertaa, vaikka ihan hienon arvostelun sainkin:"Erinomainen tyyppi, vaikka vielä hieman liian pentumainen. Tyypillinen feminiininen pää, melko suuret korvat, tummat silmät. Hyvä purenta, hyvä kaula, selkä voisi vielä tukevoitua. Rungoltaan vielä aika kevyt. Hyvät kulmaukset, erinomaiset liikkeet."

Tuo jumalainen koiranäyttelynainen, kasvattajamamini Tiina, ei anna minun hetkeäkään hengähtää...Helsingistä matka jatkui 28.4.2013 kohti Lahtea, jossa tapasin myös sisaruksiani. Pentupeuhu olikin matkan kohokohta, mutta ennen huvia, piti vähän tehdä "töitäkin". Lahdessa tuomarina oli legendaarinen Hans Lehtinen, joka tuumasi minusta näin:
"Sopivan kokoinen, hieman pitkärunkoinen narttu. Hyvä päätyyppi, hieman suuret korvat, hyvä kaula, seisoo hyvin raajoillaan. Hyvä ylälinja. Karkea karva, mutta lyhyt. Hyvin kehittynyt lihaksisto." 

Sijoitukseni tälläkin kertaa: JUN EH, JUK 1.


Mutta velipoika Ardal...se räjäytti Lahdessa potin!!! Meni ja nappasi ekan Sertin, josta me kaikki sisarukset ja tukijoukot olimme riemuissamme. Taisi poika yllättää isäntänsäkin ;) WAY TO GO MY BRO!!!Eikä siinä vielä kaikki...minä, siskokullat Ava ja Murphy sekä voittoisa velipoikani Ardal, veimme kasvattajamamimme Tiinan ensimmäistä kertaa kilpailemaan kasvattajaluokkaan. Ja hienosti siellä esiinnyimme ja toimme Kennel Glenrosedalelle voiton kotiin. Olimme siis peuhuhetkemme ansainneet!!!


Lahden näyttelyn jälkeen lepäsin viikon verran ja sain ensimäiset juoksuni, kunnes matka jatkui taas 5.5.2013. Nyt määränpäänä oli Tampere, jonne matkasin yhdessä Rosa-mamman ja Tara-mummon kanssa. Tampereella tuomarina oli Zsolt Lokodi, Romaniasta. Sijoitukseni Tampereella oli JUN ERI, JUK 2.
"Hieman pitkä ja kevyt selkä. Hyvä lihaksisto ja kallo. Erittäin kauniit tummat silmät. Erinomaiset korvat. Hyvät takakulmaukset."


Tampereelta matka jatkui Mynämäelle 18.5. Wirmo Dog Show'n, jossa kisasin yhdessä velipuoleni Lennun (Rosears High Five) kanssa.
Hertta ja Lennu


Tuomarina oli Valentina Ivanishieva, Venäjältä. Päivä oli aurinkoinen ja helteinen. Sijoitukseni Mynämäellä JUN ERI, JUK 1, tuomarin mukaan vielä liian nuori saamaan sertiä! hyvän arvostelun kuitenkin sain:
"Erinomainen kooltaan, erinomainen vartalo ja niska. Hyvät kulmaukset. Erinomainen luonne"


Näin on alkanut näyttelyurani ja vauhti senkun vain kiihtyy... reissussa on kivaa, mutta kotonakin on mukavaa, kun riittää halaajia ja halittavia. Tää on mun paras paikka koko maailmassa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti